CONTACT RAPID 0232 215 700
CURS VALUTAR BNR Curs valutar BNR actualizat la 13-09-2019
1 EUR = 4.7354 RON
1 USD = 4.2654 RON
1 GBP = 5.3123 RON

ŞTIRI IMOBILIARE

05 septembrie 2019

NE GASITI SI PE FACEBOOK

Uil Casa a fost premiata in cadrul evenimentului Gala Mediului de Afaceri
28 noiembrie 2016

Uil Casa Imobiliare a obtinut premiul I in cadrul celui mai important eveniment dedicat antreprenoriatului Iesean.

Evenimentul organizat de Camera de Comert si Industrie a Iasiului a premiat in cadrul Galei Mediului de Afaceri Agentia Imobiliara Uil Casa pentru performanta de care a dat dovada.

Metodologia de realizare  a clasamentului a analizat indicatori ai Uil Casa precum cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat. Astfel Uil Casa a fost declarata cea mai eficienta si performanta companie din domeniul imobiliar din Iasi.

Uil Casa Imobiliare mulțumește tuturor colaboratorilor, partenerilor si beneficiarilor săi pentru oportunitatea de a lucra împreuna si a transforma fiecare obiectiv într-un succes. Ne dorim ca si in anii următori sa lucram cu acelasi profesionalism si sa atingem cel putin aceleasi performante care sa ne conduca afacerea in Topul Firmelor din România.

http://www.iasitvlife.ro/index.php/categorii/local/item/44410-uil-casa-a-fost-premiata-in-cadrul-evenimentului-gala-mediului-de-afaceri

 

« Înapoi la ştiri

Ne recomanda cu incredere