CONTACT RAPID 0232 215 700
CURS VALUTAR BNR Curs valutar BNR actualizat la 26-11-2021
1 EUR = 4.9491 RON
1 USD = 4.3869 RON
1 GBP = 5.8407 RON

ŞTIRI IMOBILIARE

05 septembrie 2019

NE GASITI SI PE FACEBOOK

UIL CASA va asteapta intr-o noua locatie, in zona ultracentrala!
08 mai 2017

Compania Uil Casa Imobiliare s-a mutat in casa noua, intr-o zona ultra-centrala, fiind astfel mai aproape de inima iesenilor.

Uil Casa Imobiliare  este lider in furnizarea de solutii imobiliare pentru business, un partener de incredere ce vine in sprijinul tuturor celor care doresc sa cumpere, sa vinda sau sa inchirieze o proprietate imobiliara si sa contribuie astfel la cresterea economica a Iasului.

Animata de o echipa de profesionisti hotarati si determinati de a ajuta oamenii in cel mai eficient mod posibil , Uil Casa Imobiliare vine in intampinarea clientilor cu cele mai bune strategii de promovare pentru a asigura expunere maxima a ofertelor, oferind solutii optime pe piata imobiliara.

Compania Uil Casa Imobiliare a asistat de-a lungul timpului cu incredere si solicitudine la relocarea si extinderea a multor companii locale, nationale si multinationale, precum si a sutelor de ieseni in realizarea visurilor lor de a avea o CASA!

Activitatea firmei se extinde  dincolo de ceea ce ofera o firma de brokeraj convențional, fiind  dedicata informarii si crearii de parteneriate intre companiile locale si cele globale.

Uil Casa Imobiliare ofera servicii imobiliare din suflet, cu valoare adaugata in: consultanta Retail/Comercial, consultanta in tranzactii imobiliare, asistenta juridica, servicii topografice si de cadastru, campanii de marketing & advertising, administrarea imobilelor.

Echipa Uil Casa Imobiliare isi așteaptă clientii în noul sediu din zona centrala, situat pe str Lapusneanu, vis –a- vis de hotel Astoria și online, pe siturile www.uilcasa.ro si www.spatii-iasi.ro.

http://www.iasitvlife.ro/index.php/categorii/eveniment/item/49526-uil-casa-va-asteapta-intr-o-noua-locatie-in-zona-ultracentrala

« Înapoi la ştiri

Ne recomanda cu incredere